torsdag 4 november 2010

Det blir ju så ibland

Jag och H bestämde oss för att inte träffas mer. Inte som vi gör nu. Han började känna mer för mig än vad jag känner för honom. Jag kom fram till att jag tycker om honom som vän men inte mer. Den där gnistan saknas liksom för att jag ska kunna känna mer. Vi hade ett långt samtal om det innan idag. Det är inte okej mot någon av oss att fortsätta helt enkelt.

Men klart det känns tråkigt. Det var trevligt att komma hem till någon, somna med någon, stå i Ica-affären och tjafsa lite om vad vi skulle ha till middag.

Efteråt undrade jag vad fan det är som är fel på mig. Jag känner mig så himla känslokall eftersom det oftast blir så här. Personen jag träffar börjar känna något och jag känner mig mest, jag vet inte, så distanserad på något vis.

Och vem ska jag nu ligga med?

10 kommentarer:

Hypofysen sa...

Jag är likadan.. Känner mig helt känslokall när det väl gäller. I början verkar det mest vara jakten som intresserar mig o sen blir alltid den andre mer kär i mig än tvärtom. Sen har jag en tendens att bara hitta fel efter ett tag.

anna sa...

Tycker det är lite brudar i ditt liv nu, Petra... Vad hände med dem? :)

Huskatt sa...

*host, harkel* jo..hörrö..din fegis...läskigt det där att ha någon in på livet på riktigt. Det kan som bekant göra ont...
*springer som satan ut här i från medans jag fortfarande kan*

ullebengtsson sa...

Jag springer efter huskatt (ok rullar) för jag tror likadant. Cornelis gjorde en låt som heter Grimash om morgonen och jag trodde länge att bruden i den var jag. Nu är jag världens lipsill, så jag vet inte om utvecklingen gått framåt.

Daniel sa...

Känner såååå igen mej!
E oxå distanserad ( trots utåt sett rolig, glad & fnittrig) men när det kommer till förhållande... då e jag kräsen. Blivit bränd. och har svårt att ge allt, bara go for it! Karar e ju svin. Punkt.

Fisken sa...

Ligga är överskattat.










NO it is'nt!!!
Tyvärr så har nu Katten, Ulle och de andra rätt. Du kanske flyr? Eller så är det kanske att du är osäker på Norge, framtiden, resor osv som gör att du inte vill binda upp dig just nu och riskera dessa grejer?
Ligga löser sig. Du är ju tjej. Tjejer får ALLTID ligga om de vill. (I allafall med killar).

Jo tjena sa...

H - Ja, är lite så jag också är. Fast jag är nog inte så mycket för jakten heller, jag vet inte. Men är specialist på att hitta fel, små sådana, kan ju inte vara med någon som skriver otydligt, skelar osv.

Anna - Haha men brudar är så jävla svårflirtade,var ju jättelätt att få tjejer i Växjö men inte här uppe. Vad gör jag för fel?!

Huskatt - Ja spring så snabbt du kan ;) Men ja, det kan göra ont, riktigt ont och ja, det är alla nitar som gjort mig väldigt distanserad.

Ulle - Aldrig hört den låten, ska lyssna sen =)

Daniel - Jaa, precis så är jag också!

Fisken - Har du inte fått komma till på länge eller?

Anna V sa...

Känns igen, fast liksom tvärt om.
Det ska tydligen inte va lätt.

Fisken sa...

Har jag glömt att berätta att jag har barn?
VÄRLDENS bästa perventivmedel.

Jo tjena sa...

Anna - Hur menar du?

Fisken - Ytterligare ett skäl för mig att inte skaffa barn