torsdag 18 november 2010

Det känns lite overkligt

Jag ska verkligen flytta. Det har inte gått in i mitt huvud ännu. Kommer nog inte tro det förrän jag faktiskt har mitt liv i flyttkartonger och är på väg över till vilken stad det nu blir i Norge.

Har nästan blivit besatt av tanken. Jag ska iväg, göra något nytt och herregud vad jag längtar! Misstolka mig inte, jag älskar Stockholm, kommer alltid kalla den här staden för hemma och älskar alla mina vänner här. Men det är dags att röra på mig. Känner mig sådär sprittande glad bara jag tänker på det. Och skitnervös samtidigt.

Jag har även börjat söka jobb igen, så att jag har något att göra på helgerna också. Förhoppningsvis nappar något vårdföretag på mig och tycker att jag skulle vara perfekt som extrapersonal.

Det är så mina dagar ser ut nu för tiden. Planer, planer och åter planer. Och jag älskar det!

6 kommentarer:

Nykteristfinnens Jessika sa...

Ska du till Norge? Jag kommer att vara hela våren i Oslo. Om du har vägarna förbi (eller kommer att va där) sku de va trevligt att träffas :) Kommer att åka dit själv så sku va skoj me lite bekanta ansikten :D

Huskatt sa...

Spännande och snajsigt på samma gång :D

Lisa sa...

Petra när flytta du isf? då är det ännu längre iväg från dig!

Jo tjena sa...

Jessika - Ja, det ska jag :D Men vet inte exakt när jag flyttar dit, lämnar sthlm slutet av mars iaf. Är du kvar när jag kommer måste vi ju ses :D

Huskatt - I know :D

Lisa - Äsch, du kommer ha mig där nere ett par månader innan jag flyttar igen =)

Lfthmn sa...

Åh, så kul! När man väl bestämt att man vill iväg blir det nästan outhärdligt att vänta. Jag vill också iväg, men till Stockholm. Kanske kan ta din lägenhet ;-)

Jo tjena sa...

Skrållan - Om du har lust att tränga in dig i en liten studentlägenhet - absolut ;)