söndag 3 oktober 2010

Ibland vill jag bara slå folk

När jag är bakfull hatar jag människor. Speciellt att vistas ute bland dom.

Igår skulle jag på vännen Mupp med sambos 25-årsfest. Givetvis var jag ute i sista minuten med att köpa en present. I grunden är jag en person som är väldigt positivt tänkande och ansåg att så himla farligt kan det inte vara ute på stan. Jo tjena.

Ärligt talat så är jag förvånad över att jag lyckades behärska mig och inte vråla på människor. Givetvis var varenda jävel i Stockholm ute just vid den tiden som jag var på presentjakt. Och alla dessa jävla turister. Okej, jag fattar att det inte är så jävla lätt att hitta i den här stan men det är fan inte berättigat att man stannar mitt på trottoaren för att kolla på kartan. För turister kommer aldrig en och en så att man lätt kan glida runt dom. Nej då, dom kommer i klungor och ställer sig och glor som om dom vore ett gäng efterblivna kossor. Jävla dumhuvuden.

Jag fick iaf tag på en present och mördade inte någon på vägen. Får väl anse det som en lyckad shoppingtur.

Festen däremot var väldigt trevlig. Vi avhandlade allt från hur man kan få folk att duscha genom att betinga med sex till hur man på bästa sätt kan använda en hamster som mordvapen.

4 kommentarer:

miss universum sa...

"folk att duscha genom att betinga med sex"

före sexet eller vadå? eller i vilket sammanhang?

Jo tjena sa...

Miss Universum - Vi pratade om folk som inte duschar så ofta som dom borde och hur man kan få dom att börja duscha.

miss universum sa...

usch ja! hur GÖR man? speciellt om vi pratar om en het kille man släpat med sig hem o som man inser (när han väl är naken) borde sanera sig. piiinigt!

Jo tjena sa...

Precis, hur lägger man fram det på ett bra sätt? Och hur drar man sig ur det hela?