tisdag 5 oktober 2010

Biverkningar?

Nu är jag snart uppe i två månader utan p-piller. Och jag mår riktigt bra! Förutom att mina hormoner verkar ha löpt amok. Jag känner mig fan som en katt i mars. Beroende utav närhet och hud. Ju mer desto bättre.

Och dessa vallningar. Herregud, ska inte sådant komma när man hamnar i klimakteriet? Ena stunden kan jag frysa för att i nästa svettas som en galning. Det känns helt galet! Någon annan som slutat käka piller och upplever samma sak?

9 kommentarer:

Huskatt sa...

Hm...mer "svängig" i humöret blev jag, men å andra sidan mer sugen på sex så...:D

miss universum sa...

jag har vallningar fast jag äter piller. och är toksugen mest hela tiden. fast det var jag utan piller också. haha!

greken sa...

*räcker upp en hand* Jag har varit utan P-Piller i cirkus 4 veckor nu och väntar på min mens som är 2 dagar försenad. Känns som om jag har ägglossning varenda dag och jag fryser/svettas titt som tätt. Ser fram emot den tredje månaden utan piller då kroppen ska ställa om sig i "normalt läge"! skönt att du är med mig i det här så vi kan stötta varandra :-)

Hypofysen sa...

Det har gått mer än fem månader o jag tror inte hormonerna löper amok. Dom ska nog vara sådär. Bara att vi inte fattat det när vi har drogat dom. Det är ganska okej att vara sån här men jag vill inte att det blir värre för då kanske jag blir åtalad för sexuella närmanden snart.. Ett leende idag o sen fanns det bara en tanke i mitt huvud..

Daniel sa...

Passar av pitt-skäl.

ullebengtsson sa...

P-piller funkar så. Blir ju inga barn gjorda om man aldrig är sugen.

EmilyStrange sa...

jag är också uppe i två månader nu :) och det känns grymt bra. inte upplevt ngra vallningar, men precis som du upplever jag mer sexlust! känner mig som ett djur :D

Jo tjena sa...

Huskatt - Blev du? Mitt humör är inte så svajjigt sen jag slutade.

Miss Universum - Haha oj, på riktigt?

Greken - En månad kvar alltså...

H - Hahaha eller hur! Jag vågar knappt ens titta på folk längre ifall min blick avslöjar mig.

Daniel - Snusko!

Ulle - Nej, det är helt sant.

Emily - Det är en rätt ovan känsla det där, att känna sig som ett djur typ konstant :P

miss universum sa...

haha, ja. fast jag har nog inte riktigt fattat det förut när jag var icke-singel. nu när det inte är så lätt att få till det blir det mer uppenbart. hehe...