onsdag 20 oktober 2010

Jag är väldigt stolt

Jag har lärt mig en ny grej, att koka mannagrynsgröt utan att det bränner vid.

Mannagrynsgrötsarmen är den nya musarmen säger jag bara.

5 kommentarer:

Jossan sa...

Imponerad! Jag har nästan lärt mig att koka ris utan att det antingen bränner fast i botten eller blir blötgeggigt! Känns lite pinsamt eftersom jag misstänker att det egentligen är busenkelt att koka ris..

Fisken sa...

Det är så gott! Men den verkliga utmaningen återstår... Nytt inlägg om grötarm i december eller? :-D

EmilyStrange sa...

va?? lär mig!! jag vet inte hur många kastruller jag har förstört pga det. har du köpt ngn magisk kastrull? eller rör du i ngt? tell me your secret :)

Jo tjena sa...

Jossan - Det där med att koka ris har jag fortfarande inte lärt mig... jag skyller på att jag äter ris så sällan :P

Fisken - Jag ska på risgryngrötsbotcamp inför december!

Emily - Man rör, som satan :P Jag använder en visp som har en platt botten, kokar upp mjölk med lite salt och när jag häller i grynen rör jag konstant tills det tjocknar. Hoppas det funkar för dig också!

Huskatt sa...

Det är väldigt gott och fort går det att fixa till med, nästan det bästa av allt :D
Jag bränner alltid mitt i botten, det bara är så. Undrar hur det smakar utan bränd botten..?