söndag 6 juni 2010

Jag är kär, ordentligt

I den här rösten. Seriöst. Hade någon sagt till mig för ett år sen att en av snubbarna som rappade om truckerkepsar skulle ha en sådan här röst hade jag asgarvat.

Jag längtar tills hans album kommer.

3 kommentarer:

H sa...

Det gick inte att komma fram med länken men jag drar till med en gissning -Oskar Linnros? Han är helt underbar! Så otroligt begåvad att jag nästan ryser. Albumet är nog bara dagar bort o jag har funderat på att köpa ett premiumkonto på Spotify för att kunna lyssna. Jag ska iaf förbeställa skivan, så säker är jag på att den är kanonbra. Jagade "Från o med du" i flera veckor från det att jag hörde den första gången på Flip eller flop på P3. La in den på fejjan o min syster skrev: Jag tyckte inte den var nåt speciellt. Det tog jag nästan personligt..;) Hade visserligen en soft spot för Snook också när det begav sig...

Jo tjena sa...

H - Ja, gud ja, precis han är det! (Ska lägga in en ny länk också). Den rösten får mig att smälta, vet inte hur många gånger jag har lyssnat på "Från o med du" idag. Har för mig jag läste att albumet släpps nu den 9e så på onsdag blir det ju! Jag förbeställde skivan, måste bara ha den. Vaddå inget speciellt?! Herregud, lyssnade hon ens på låten?! Spela den för henne igen så lär hon ändra sig.

H sa...

Äh, pärlor för svin att spela den igen ;) Kass musiksmak :) Han har så himla bra röst men sen är han ju duktig på massor o sånt gör att jag respekterar honom ännu mer.