måndag 28 juni 2010

Det är det jag alltid har sagt

Jag var hos naprapaten innan idag och han upptäckte att mitt ena ben är 1½ cm längre än det andra. Tydligen tack vare mitt bäcken. "Men det ska vi fixa till" sa han glatt och tryckte på mig så att jag svor av smärta.

Efteråt förklarade han att det kan ställa till problem för mig om jag skulle bli gravid. Han bekräftade det jag alltid har sagt.

Jag är inte skapt för att skaffa barn.

6 kommentarer:

Josefine sa...

Naprapat alltså. tror att det skulle kunna vara grejen för mig och min förbannade rygg. Den känns sned och det är den säkert också. De trycker hårt och bra naprapater. Jag vill att det ska göra lite ont!

Greken sa...

inte jag heller! var på skansen med jimmy igår och upprepade typ 20 gånger att jag ska faaan inte ha barn. och jimmy vill så gärna ha!!! sen idag så hörde en kompis av sig och berättade att hon är gravid.. det spårar ur nu! fyfan JAG VILL INTE HA BARN!!!!!

Jo tjena sa...

Miss Muffin - Boka tid säger jag bara! Har själv sned rygg och den har aldrig känts så bra som efter jag började gå till en naprapat.

Greken - Jag vet! ALLA skaffar ju barn!

H sa...

Vet vad du menar. Besökte svågern igår o satt o irriterade mig på hans ungar.. Varje gång vi varit där är jag än mer övertygad.

Hannanas sa...

Haha så skumt? har du haft ett kortade ben hela livet och aldrig märkt det?! :S

Jo tjena sa...

H - Barn är bacillbärare de luxe.

Hannanas - Alltså, jag haltar ibland men aldrig riktigt tänkt på det. Tydligen är det så att man kan få mitt bäcken rätt, genom vissa övningar som jag gör hemma men det kommer inte att fixera sig utan jag får helt enkelt leva med att ibland är mitt bäcken snett och ena benet blir kortare.