lördag 2 januari 2010

Oh happy day!

Snart ska jag åka in till närmsta stad, Växjö för att ha en heldag med Systeryster A. Shopping, fika och lunch står på schemat. Planerar även en räd på Makeupstore. Livsfarlig butik det där. Förhoppningsvis får jag tag på Systeryster K så jag får träffa världens bästa systrar en sista gång innan jag åker hem på måndag. Japp, bättre systrar får man faktiskt leta efter.

Det riktigt kliar i mina shoppingfingrar, har inte hunnit gå något på stan (Växjö mao) eftersom att jag har jobbat nästan konstant. Men det ska jag ta igen med råge idag! Blev lite etra lycklig när jag hittade mer pengar än vad jag trodde på mit ena konto som jag hade glömt bort. Hur kan man glömma en sådan sak? Nåja, jag väljer att tro att det var ödet som fick mig att glömma den summan för att den skulle kunna läggas på kläder idag.

Mitt stora huvudbry är dock hur jag ska komma hem med allt. Fick lite skällning av tanten i incheckningsdisken på flygplatsen att min väska vägde 17 kg och 15 är maxvikten tydligen. Jag försökte skämta bort det hela med att jag som är student har en massa kurslitteratur med mig för att skriva en litteraturanalys och visade mig från min charmigaste sida. Fick ett stoneface i respons. Men jag slapp iaf att betala övervikten. Men 15 kg...det sa dom inget om i somras när jag kom med min väska på 29.9 kg.

Här nere skiner solen för vilken dag i rad vet jag inte, vilket är ovanligt eftersom det här området har näst minst soltimmar och jag känner mig förbaskat glad!

Ha en bra dag mina kära läsare!

5 kommentarer:

H sa...

Hoppas du hittar en massa kul på stan o god fortsättning till dig också!

Jo tjena sa...

Ja, hittade en del faktiskt. Inte så mycket i klädväg men lite smink, ett par skor och lite annat smått och gott fick följa med hem =)

Anna sa...

Fantastiskt att dom få soltimmar som finns under året placeras ut på vintern!
Så mitt i den ösregniga Växjö-sommaren kan man ju drömma sej tillbaka till dom soliga vinterdagarna;P

Jo tjena sa...

Anna - Haha det är rät illa faktiskt...att man sitter på sommaren och minns alla fina soldagar som var under vintern för att sommaren regnar bort. Kan man inte täcka över ena sjön eller så? Kanske regnar mindre då...

Anna sa...

Ah! Det kke är det som är lösningen:P