onsdag 27 januari 2010

Idag tar jag mig ledigt

Även om jag inte borde så gör jag det iallafall. Rätt skönt egentligen att inte känna en massa måsten. Eller vem försöker jag lura egentligen? Om ett par timmar kommer jag göra mentala to-do-listor och vanka av och an här hemma. Bara för det ska jag försöka att inte vara hemma så mycket idag. Jag ska ägna mig åt lite bokshopping där inte en enda bok kommer vara kurslitteratur. Minns inte riktigt när det hände sist. Efter det ska jag fika/luncha i Vasastan innan det bär av till Östermalm där jag ska se på opera. Förhoppningsvis kommer jag däcka stenhårt när vi kommer hem.

Jag blev klar med bakningen inatt men tänker fan inte göra om det. Nästa gång jag får för mig något så urbota korkat ska jag ställa mig framför spegeln i badrummet. Sen ska jag se mig själv djupt in i ögonen och säga "är du säker på att det här är en speciellt bra idé Petra? Du vet hur det gick sist". Allt för att övertala mig själv om att det inte är en bra idé.

R däremot var överlycklig när vi pratade i morse över att jag har bakat igen. Han tyckte att jag skulle svänga förbi med lite bagels som hans anställda kan få. Alternativet var att han bakar själv. Jag vill inte hans slavar ska bli förgiftade så jag åker nog förbi trots allt.

Vad ska ni göra idag?

3 kommentarer:

Fisken sa...

Men du? R-I-K-T-I-G-A bagare jobbar ju natt? Jag tror att du omedvetet gjorde så med flit enbart för att få till den perfekta gräddningen. :-)

Anna sa...

Haha. Alla projekt leder till nya lärdomar:P
Jag har haft utbildningsdag ordnad av kommunen idag. Soc, psykolog, osv. Intressant!

Jo tjena sa...

Fisken - Jag skulle aldrig palla att bli bagare. Men skulle gärna bli ihop med en, tänk att få nybakat varje morgon när man vaknar =)

Anna - Ja, det verkar som det :P
Åh, det låter väldigt intressant!