torsdag 21 januari 2010

Snart opererar jag bort skiten

Mina äggstocksproblem verkar vara en never ending story. Jag blev livrädd när jag var hos gynekoligen för att ta cellprov och gynekologen började humma lite för sig själv. "Jaha..mhm...nä...alltså, så här ska det ju egentligen inte se ut..." mumlade han. Vem blir inte rädd när man hör något sådant? Diagnosen blev att mina äggstockar verkar vara svullna. Klart som fan att jag har svullna äggstockar nu också, varför nöja sig med cystor? Det kan tydligen vara en inflammation till följd av cystorna som spökar. Efter lite googlande här hemma insåg jag att jag kan fan bli steril. Och som den hyprokondriker jag är inbillade jag mig att det är klart att jag kommer bli steril. Ju mer jag googlade, desto mer steril blev jag.

Idag damp det ner ett brev med en tid för närmare undersökning. Ultraljud och hela köret. Jag är inte så förtjust i ultraljud. Tycker att manicken läkarna för upp mest liknar en missbildad dildo. Och glidslem, vad fan är det? Budgetvariant av glidmedel eller? Som ni märker är jag inte så vänligt inställd mot den här typen av ultraljud.

Så nu ska jag käka antiinflamatoriskt för att svullnaden ska gå ner i väntan på ultraljudet. Jag känner lite att det hade varit fan så mycket mer praktiskt att operera bort hela paketet så jag slipper skiten.

3 kommentarer:

H sa...

"Och priset för Sveriges värsta gynekolog går till...."
Hoppas dom kommer fram till nåt snart o att det blir bra. Så här kan du ju inte ha det din stackare.

Jo tjena sa...

Ja, jag hoppas det också. Kommer dom inte fram till något den här gången kommer jag kräva att dom gör allt för att se vad det beror på. Jag vägrar gå med det här längre.

Josefine sa...

Jag håller tummarna för att det bara blir bra allting!