onsdag 13 januari 2010

Men flytta din jävla barnvagn!

Är det något jag avskyr mer än barn och korkade föräldrar är människor med barnvagn som inte kan flytta på sig. Människor som anser att bara för att dom har en barnvagn kan dom gå precis hur dom vill, köra på alla i sin väg och stanna framför rulltrapporna. Vilken jävel stannar egentligen mitt framför rulltrapporna för att dividera med sig själv om man ska ta hissen ner? Med en stor jävla barnvagn framför sig också så att det är ännu mer omöjligt att komma förbi. Det är som att be att få en pöbel efter sig.

Visst, det är jättefint att det lilla livet får komma ut och lufta sig men för fan. Bara för att ni råkar ha en unge i vagnen ger det inte er automatisk rätt till att blockera en hel trottoar eller inte vika en tum i rusningstrafik när alla andra får kryssa som galningar mellan varandra. Dessutom att köra taktiken "nu kör vi på andra människor och ger fan i att be om ursäkt för jag kör en barnvagn" fungerar inte kan jag säga. Använd lite sunt förnuft för fan.

3 kommentarer:

H sa...

Kan bara hålla med. Sånt folk är en stor anledning till att jag inte går på marknader. Och annat folk också då..

Jo tjena sa...

Nej, går inte heller på marknader. Jag får så mycket aggressiva känslor vid sådana tillfällen. Alltså är det lika bra att hålla sig borta =)

Josefine sa...

Haha... förstår precis. Jag själv är en superbarnvagnsförare. Går snabbt som blixten och flyttar mig alltid ur vägen när folk vill komma förbi. Men sen finns det människor som slö-går bredvid varandra och vägrar flytta på sig när man försöker komma förbi. Hatar det. Tror rent allmänt att de som är i vägen med sina barnvagnar är samma som är i vägen även när de inte har dem med sig.