tisdag 14 december 2010

Ska det vara så här?

Greken sa att ungefär tre månader efter man slutat med p-piller återgår kroppen till normala cykler igen. Jaså? Det har jag inte märkt.

Jag gick i cirklar kring den lilla stickan. Andra stickan på lika många veckor. Även om jag vet att det finns inte ens en liten chans att den där stickan skulle visa positivt, om det inte är något fel på den förstås, nojar jag.

Det var likadant förra gången. Då nojade jag rejält kan jag säga. Att gå över tiden alltså, fy fan vilka psykiska besvär man kan få under tiden. Av lite p-piller. Helt sanslöst.

Ni som slutat, hur lång tid tog det för er innan er kropp betedde sig normalt igen?

4 kommentarer:

greken sa...

haha ja jag fick höra att det tog tre månader innan man började bli "normal" men sen fick jag höra att det kan ta upp till ett år innan kroppen har vant sig av med det! jag går också över tiden, fett jobbigt!

Hypofysen sa...

Det där är olika från person till person. Min är som en klocka nästan men vad är normalt när hormoner är inblandat? ;) Tycker jag blivit helt knasig sen jag slutade o i det räknar jag in att jag nog antagligen tänker lika mycket på sex som killar gör på dagarna nu.. Men det är skönt att känna att lusten varierar under månaden för det är väl så det ska vara inbillar jag mig?

greken sa...

om det är något positivt med att sluta med dom där jäkla p-pillren så är det absolut att sexlusten kommer tillbaka!!! synd bara att jag precis gjort slut med min kille och inte kan njuta tillsammans med någon nu när den är tillbaka efter 10 års frånvaro haha

Jo tjena sa...

Greken - Upp till ett år?! Men faaan, hoppas inte det tar ett år innan kroppen är normal. Är iaf glad att jag har sexlust igen för första gången på nio år. Och du, vi hittar någon du kan ligga med! Vi gör ett försök till på krogen - tredje gången gillt sägs det ju!

H - Ja, jag inbillar mig också att det ska vara så. Och det där med att tänka på sex...ibland är det det enda jag har i huvudet.