fredag 10 december 2010

Day 22 – Something that upsets you

Herregud, vad upprör mig inte snarare?

Jag upprörs av människor som stannar mitt framför rulltrapporna, gärna med en stor barnvagn så dom blockar ordentligt. Över hur dåligt organiserat det är på T-centralen. Jag har sagt det innan, jag planerar mer än gärna en effektivisering av skiten.

Kan uppröras som fan över hur man som normbrytare på olika sätt blir ifrågasatt. Om inte jag ifrågasätter din vilja att få barn så ger du fan i att kritisera mig för att jag inte vill. Deal?

Ja, jag är medveten om att Berit och Agda syns rätt så bra oavsett vad jag har på mig för kläder. Men det ger dig ingen rätt att konstant stirra ner i min urringning och fantisera om att leka motorbåt eller vad som nu rör sig i ditt huvud. Jag vet att flickorna är fina, thank you very much, men jag har ett rätt schysst ansikte som slår tjejerna.

Sen upprörs jag givetvis över att det finns så många som far dåligt, barn, gamla och sjuka. Det är så att hjärtat brister lite på mig ibland. Det är så jävla mycket som inte är okej. Personalbrist, pengabrist, allt som går ut över personer som behöver vård eller utbildning och påverkar negativt gör mig riktigt förbannad.

Sen det här med min sexualitet, h e r r e g u d vad upprörd jag kan bli ibland när jag får kommentaren hähä trevligt, du har ju dubbelt utbud! Eh, nej? Du som är hetero/homo, tänder du på alla män/kvinnor/whatever som du ser? Nej, jag tänkte väl det. Varför då ens anta att jag som bi dreglar och känner begär till alla? Preferenser, har du hört talas om det?

Och SL, seriöst. Ni som köpte in tågen, hur fan tänkte ni där? Köpa in tåg som inte ens är anpassade för vårt klimat? I Sverige har vi vinter. Det innebär snö och kyla. Is ni vet. Kanske något att tänka på nästa gång det är dags att köpa in nya. Ett litet tips bara.

Eh okej. Alltså. Jag har inte ätit. Och det är tidigt på morgonen. Jag blir alltid lite extra sur och bitsk då.

6 kommentarer:

Heffler sa...

Bitsk eller inte, det var en skitbra uppräkning. Instämmer till fullo! Du är en klok tjej.

ullebengtsson sa...

Haha, jag blir konstigt nog alltid uppiggad av en rejäl klagolåt.

Huskatt sa...

Jisses ! ÄT !!!

Hypofysen sa...

Vadå? Allt är ju sant. Håller med om allt.

Jo tjena sa...

Heffler - Men äsch, tack!

Ulle - Haha samma här faktiskt.

Huskatt - Och som jag åt!

H - Ja men visst är det så!

Matte Hartman sa...

He he he, Helt rätt!
Kan säga att de som räknar fram budgeten för snösvängen här uppe i norr inte är nå bättre... Efter hundratals, om inte tusentals år, verkar de fortfarande inte fatta att det blir vinter VARJE år! ;)