tisdag 25 maj 2010

Ni ville ha bilder!


Ibland är Stockholm
en jävligt ful stad.


Jag såg en utställning med tatuerade kroppar




Björn Abelin ställde ut sina bilder.


Jag gjorde kylskåpspoesi.


Och åt en bättre lunch än sist.


Jag älskar mitt uttöjningssmycke i örat.
Idag fastnade jag och hatade skiten.

Jag gick en runda på Hötorget.
Föll för säljarens knep,"Vackra blommor till
en vacker flicka!" Men fan vad bra jag mådde.

5 kommentarer:

greken sa...

åhåhåååå vilken god lunch! såg jätte gott ut! den där tatueringsutställningen såg jag också första dagen de satte upp skiten, jag och en tjejpolare gick förbi där för att gå till cafét och då stannade vi till och spanade. sen såg vi champagneglass och så kom det fram en sur tjej som sa: ni får inte titta här! för det skulle vara någon premiär.. men svårt att inte titta när man måste gå igenom där för att komma till cafét? haha men det var snygga bilder!
ses imorgon tjejen!

H sa...

Vilken kul utställning. Bra dag du har haft. Det har du förtjänat. Jag äälskar rökt lax o ingen ska säga att jag inte får äta det! Underbara rosor också. Önskar jag hade ett torg att köpa blommor på istället för i tråkiga blomaffären..

Nykteristfinnen sa...

Var fan är utställningen?!

Jo tjena sa...

Greken - Haha nä du skämtar?! Man måste ju gå igenom hela utställningen för att komma runt till nästa rulltrappa ju! Klart som fan man tittar också när man går där, något annat vore ju konstigt.

H - Ja, det var faktiskt en väldigt bra dag =) Jag gjorde sånt som jag ville och unnade saker =) Åh det är synd...är så himla härligt att gå runt på torget.

Finnen - På Kulturhuset, 4e våningen.

Fifi sa...

Den där tatueringsutställningen skulle jag vilja se!

tack, det var så himla befriande att gå omkring i tunn sommarklänning och sandaler, nu är det inte alls lika skönt här...