tisdag 9 juni 2009

Jag har semester!

Hur otroligt det än låter men jag har faktiskt semester nu. Typ. Ska göra mitt sista pass innan sommaren om någon timme. Sen går jag på ledighet! Ska vara ledig i en hel underbar vecka.

Jag tjuvstartade min ledighet och sket i sådant som jag borde ha gjort. Istället låg jag i sängen, käkade Oreo-kakor, pressade i mig lite järnrik frukt, gjorde ett pass med pilatesbollen. Jag har kollat mina konton var tionde minut ifall skatten hade trillat in, sov lite framför tv:n, spenderade snuskigt lång tid i duschen. Sen fick jag för mig att organisera om mina parfymer för att två minuter flytta om dom igen (nuvarande ordning: Hugo Boss, Donna Karan, Versache, Gucci). Skrev även en liten lista på saker som ska med ner till Småland och en lista på saker som ska inhandlas. Kan lugnt säga att jag ska göra en räd på Belle Shoes i veckan.

Efteråt tog jag mig en svängom med dammsugaren i den otroligt sexiga klädseln urtvättat brottarlinne, linnebyxor med liljefläckar på och högklackade som ska gås in ordentligt.

Jag måste säga att det har varit en jävligt skön dag.

Inga kommentarer: