fredag 25 mars 2011

Förvaltningsprogrammet

Okej, senaste tiden har flera hittat hit efter att ha sökt på förvaltningsprogrammet som Södertörn håller i. Jag har läst det, jag har även hoppat av från det. Har ni några frågor kring programmet, släng iväg en kommentar och jag ska försöka svara.

4 kommentarer:

Max sa...

Jag har funderat på förvaltningsprogrammet. Varför hoppade du av? berätta gärna lite om det :)

Jo tjena sa...

Jag har väldigt delade åsikter om programmet kan jag börja med att säga. Intressanta ämnen, absolut men upplägget var rörigt. När jag började läsa började man med att läsa en bastermin tillsammans. Till term.2 delades alla upp i respektive inriktning för att läsa A och B, sen en till bastermin och därefter C-kursen. När jag gick utbildningen, hade offentlig rätt som inriktning, hade vi otur med föreläsare. Oengagerade och gjorde tydligt att dom helst inte ville föreläsa. Synd med tanke på vilken kompetens dom besitter.

Personen som var/är programansvarig är ett kapitel för sig. Otrevlig som få, vill mycket för att vi studenter skulle få den bästa utbildningen men när något eller någon gick honom emot fick man tiofaldigt tillbaka. Var flera gånger han klandrade oss studenter för saker han inte redde ut.

Det är ett brett program, vilket känns skönt för man får en kompetens väldigt få har och vill du jobba på myndigheter är detta ett bra program.

Säg till om du har fler frågor =)

Jo tjena sa...

Och just ja, jag glömde. Jag hoppade av just för att föreläsarna kändes oseriösa i kombination med skoltrötthet.

Max sa...

Tack för svaret :) Ja, det lät mindre roligt med oengagerade föreläsare. Har haft min beskärda del av sådana. Trist.

Ja, tanken var att jobba på någon myndighet i framtiden. Dock är jag lite osäker. Börjar väl bli ont om tid att söka nu också. Borde väl ha pratat med någon studievägledare vid det här laget eftersom det inte går att utvinna så mycket information via nätet. Förutom dig :)

Jag ska klura på lite frågor, så återkommer jag. Så får jag tacka så länge i alla fall :)