tisdag 28 september 2010

Trött och grinig? Inte då...

Jo tjena.

Det är ett mindre krig i min bransch just nu. Med allt vad det innebär. För min del innebär det att jag springer häcken av mig, försöker avlasta kollegorna så gott som det går och vara trevlig hela tiden.Även om jag hade lust att be folk dra åt helvete och klämma fast deras huvuden i kopiatorn.

Det kan visserligen ha något med att göra att jag sov tre timmar inatt. Grannen var tyst i alla fall. Annars hade det väl slutat med att jag tagit sprejflaskan med Ajax köksrengöring, plingat hans dörr, vrålat Do ya feel lucky punk? DO YA?! och redo att avfyra mitt vapen.

Jag satt och muttrade för mig själv när händerna slutade lyda och började värka. Tanken på att det inte finns några bromsmediciner, ingenting botar skiten heller gjorde mig inte gladare. Jag hasade ut till fikarummet för att få i mig en kardemummaskorpa, det piggar alltid upp lite. Jo tjena. Det var tomt i burken. Inte en endaste smula fanns kvar.

Som grädde på moset var mitt snus slut och jag hann inte springa ifrån för att köpa nytt. Nej, jag var väl inte så jävla glad just då.

Kommer hem, slår på tv:n där det visas någon romantisk kärlekskomedi som alltid slutar rosaskimrande lyckligt. Jo tjena. I själva verket går allt åt helvete, som det alltid gör när alla legat med alla och exen går på parad. Jävla hycklerifilmer är vad det är för att sätta griller i huvudet på folk som fortfarande tror att The one kommer göra intåg i ens liv medan man sitter i soffan, iklädd fläckiga kläder där varje fläck berättar vad man ätit den senaste veckan. Och vem lever inte på hoppet egentligen? Speciellt inte när verklighetens romantik består utav Youporn för att man är för trött för att ställa sig i en bar, se söt ut och få sig ett halvdant ligg i någon annans hem.

Jag ska nog sova nu ja.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Din själ är död!!! Ditt inre är svartare än döden! Tragiska människa...

Sexuellatankar sa...

Anonym, du borde få besök av en uppretad mark davis så du lär dig att vara trevlig.

Fisken sa...

*står upp och applåderar*
Hear yay, hear yay! Ty Petra talade sanningens språk.

greken sa...

fan va skönt det är att vara bitter på allt ändå! men jag vet att gladfinken i dig petris kommer fram snart tillsammans med alla sena nätter och hångel som det innebär :-)

Daniel sa...

E oxå irriterande på media som spyr över oss med kärlek, lycka och ännu mera lycklig kärlek.

Varit singel över 2 år. Och nöjd så. Exet jag bodde med i 3 år bedrog å lämnade i samma vecka som Elin tog livet av sej. Och efteråt haft kortare romanser, som slutat med att de bedragit eller farit tillbaka till sina ex.

Äh e lyckligare ensam. och tryggare. Men en film till som handlar om att "tvåsamhet innebär livets mening.. la gull gull gull perfekta livet" å jag spyr.

Huskatt sa...

hahahahaha, jo..lite grinig känns du där.
Underbara tanke där om grannen!!!

Jo tjena sa...

Anonym - Mm min själ är jättedöd.

Sexuellatankar - Haha!

Fisken - Tackar tackar *bockar och bugar*

Greken - Haha ja, du känner mig, nu är jag glad igen!

Daniel - Word säger jag bara. Ska vi göra en film tillsammans som inte är rosaskimrande och en massa jävla lull-lull?

Huskatt - Du tycker det? ;)