tisdag 7 september 2010

Ibland är jag för jävla modig

Jag raggar inte. Av två enkla anledningar. 1. Jag vet inte hur man gör. 2. Jag vågar därför inte. Detta brukar chocka folk. Jag som är så social, har lätt för att få kontakt med andra och får lätt dejter. Men det är för att jag är den som blir uppraggad.

Men ikväll kära ni blev det ändring på den saken. Efter en helt underbart rolig födelsedagsmiddag hamnade dom flesta utav oss på ett sunkhak på söder. Några ur vårt gäng droppade av och jag fick ögonkontakt med en kille. Där satt vi och glodde på varandra, log lite och såg allmänt osäkra ut.

När det var dags för mig att gå peppade Linus mig till att skriva mitt nummer på en lapp och ge honom. Jag fick lite panik minst sagt. Herregud, jag har aldrig gjort något sådant innan! Tänk om jag hade missuppfattat allt totalt och han egentligen glodde på mig för att jag hade en snorkråka hängande ur näsan.

Jag stolpade ut på gatan där han stod och rökte med en kompis, så jävla nervös var jag. Det här låter säkert skitkonstigt men du verkar trevlig och är snygg, jag har ingen aning om du är singel eller inte, men här är mitt nummer, hör av dig om du har lust! rabblade jag. Vet inte vem som såg mest generad ut, han eller jag. Sen var jag tvungen att rusa. Han tog iaf lappen, vad han gjorde med den vet jag inte.

Men även om han inte hör av sig så gjorde jag det äntligen. Jag, Petra, 23 år gammal har för första gången i mitt liv raggat på någon utan att ha blivit uppraggad först.

8 kommentarer:

Nykteristfinnen sa...

Ååh jag drömmer ofta om att göra sånt själv. Go Petra go!!

Fisken sa...

HA HA HA HA HA!!! Jösses!
Ja alla är vi barn i början. :-)

Jag har en gång varit med om att en tjej gick fram till mig och sa "Jag hävdar att jag är en av de bästa kuksugarna som finns. Jag kan bevisa det om du vill?"

Jag låg aldrig med den tjejen men vi var vänner i rätt många år efter det.

Jo tjena sa...

Finnen - Kan jag så kan du, lovar! Ska stå och peppa dig!

Fisken - Haha vad fan, skratta inte, fattar du vilket stort steg det här var?

Haha är inte den repliken typ varje killes dröm att få höra? ;)

Huskatt sa...

JIPPI ! Grattis! Snyggt jobbat :D
Och skulle han sen våga ringa, det vore ju kalajskul det!

(och Fisken..han bara ljuger va?!)

Hypofysen sa...

Jag har heller aldrig raggat o jag är 29.... Väldigt duktigt av dig!

Jo tjena sa...

Huskatt - Tackar :D Än har han inte hört av sig, vet som sagt inte om han är singel men bara att jag vågade känns för jävla bra, ringer han så är det en stor bonus =)

(Fisken kanske drömde...?)

H - Men vi tjejer behöver ju inte riktigt ragga heller, vi är ju rätt bortskämda med att killarna oftast tar det första steget. Och tack!

Fisken sa...

:-) Näää jag ljög inte. Tjejen ifråga hade bara en väldigt rå humor. Förmodligen det som gjorde att vi var vänner i 10 år innan hon bytte stad och jag tappade bort henne.
KLART SOM KORVSPA att även tjejer skall ragga! Var är detta? 1963?
Killar gillar inte att ta första steget mer än vad tjejer gillar det.

Anna sa...

Wohooo! Bra jobbat!!:)
Jag behöver verkligen titta på dej o lära hur man gör!:P