måndag 20 september 2010

Allt som står i Aftonbladet är sant

Jag har klagat på det innan, om att biljardbord inte är anpassade för oss vänsterhänta och varit en smula upprörd över det faktum hur dåligt vänsterhäntsanpassat samhället faktiskt är.

Nu har jag fått rätt i mitt klagande! Fast om jag känner mig argare pga att jag är vänsterhänt vet jag inte... men ändå, äntligen någon som uppmärksammar problemet!

Dagen känns inte riktigt lika jävlig längre.

6 kommentarer:

Hypofysen sa...

Säg nåt som är anpassat efter oss! Jag använder verktyg hela dagarna, gissa att jag blir arg ;) Brukar säga att jag har alla handicap som finns i mitt yrke: jag är tjej, kort o vänsterhänt. Jag kan hålla med om att vi kanske har nära till olika känslor. Ena stunden kan allt vara kanonbra o sen en timme senare är allt skit.
Läste den där artikeln o flera som rekommenderades o kan konstatera att vi kanske dras till varann. Min sambo är också vänsterhänt o vi har såklart varit i affären för vänsterhänta i London. Köpte tårtspade o soppslev där :) Vi behöver aldrig irritera oss på att smöret är på fel sida smörkniven heller..

Jo tjena sa...

H - Men eller hur! Jag irriterar mig konstant på att smöret är på fel sida smörkniven! Ja, det bukar väl sägas det om oss vänsterhänta, att vi är lite känsligare än högerhänta...har dock aldrig funderat på det något nämnvärt.

Hypofysen sa...

Det kanske är undermedvetet att vi känner oss diskriminerade.. ;)

Vänsterhänta Nykteristfinnen sa...

Go vänsterhänta go!!

Jo tjena sa...

H - Där sa du ett sanningens ord... ;)

Finnen - Left is the new right!

Vänsterhänta Nykteristfinnen sa...

Lefthanded people are the only ones in their right mind ;)