måndag 5 juli 2010

Om jag blev smickrad? Hell yeah!

Jag jobbar på en banks marknadsavdelning sedan ett par månader tillbaka och trivs ypperligt. Med tanke på vilken respons jag har fått av mina två närmsta chefer verkar dom trivas med mig också.

Innan idag fick jag ett jobberbjudande från ett investmentbolag. Jag har varit på after work några gånger då även ett gäng från det bolaget har varit med. Nu vill dom att jag ska börja jobba på deras marknadsavdelning.

Jag tackade dock nej. Såg inte samma möjligheter på det bolaget som jag har möjlighet till på banken. Om jag skulle ångra mig finns det alltid en plats för mig fick jag veta.

Men ändå. Jag har blivit erbjuden ett jobb jag inte ens har sökt, bara sådär. Först kom tankarna, Men va? Vaddå, jag gör väl inget speciellt, varför vill dom ha mig? Men, jag är jävligt bra, annars skulle jag inte få sådan feedback på mitt jobb och absolut inte få ett erbjudande från ett annat ställe.

Jävlar vilken egoboost vi snackar om!

4 kommentarer:

H sa...

Bra jobbat!

Fisken sa...

Stort grattis! Mingel, nätverkande och att göra sig synlig för marknaden är (tyvärr) mer avgörande än man tror när det gäller att skaffa sig ett jobb.
Alltid smickrande att bli headhuntad dock!

greken sa...

Grattis! fan va kul å bli headhuntad! hoppas att den lyckan väger upp smärtan i händerna lite, hoppas det kommer kännas bättre snart!

Jo tjena sa...

H - Tackar!

Fisken - Ja, det är faktiskt så. Smickrande som fan dock!

Greken - Tack gumman!