fredag 29 maj 2009

TGIF

Här sitter jag i en citrusdoftande nystädad lägenhet, på språng ner till tvättstugan för att hämta sista tvätten. Mina fönster står på vid gavel och jag har precis snortat nässpray. Solen skiner för fullt, jag har nya linser vilket innebär att jag kan använda mina solglasögon och se något samtidigt igen. En ny skönlitterär bok ska inhandlas för att kunna läsas på pojkvännens balkong.

Ikväll blir det konsert med Hammerfall och ölhäveri. Härligt värre!

2 kommentarer:

Josefine sa...

Jag får alltid lite lyckokänslor av att läsa om andras välstädade och citrondoftande hem. Speciellt när fönsterna är öppna också! Själv bor jag just nu i byggdamm och är alldeles igensnorad. Inte alls lika idylliskt. Låter som att du får en skitbra dag. Gå och köpa bok med. Älskar att köpa nya böcker.

Jo tjena sa...

Det var idylliskt i tio minuter, nu står disken kvar efter lunch, kläder lite överallt :P Det låter jobbigt men förhoppningsvis blir ni supernöjda så att det är värt byggdamm =)

Ja, samma här, älskar känslan av att öppna en ny bok för första gången, höra det där speciella knakandet från pärmarna och doften som kommer från orörda sidor. Köpte en deckare för ovanlighetens skull, hoppas den är bra!