torsdag 1 januari 2009

2008 års lista

Jag är på listhumör så därför har jag komponerat ihop en lista med det som var bäst och sämst med 2008. (Denna lista skulle ha publicerats igår, men Blogspot hade lite problem därför kommer den idag)

Årets "du är helt okej att titta på men snälla öppna inte käften för jag pallar inte din röst": Blondinbella. Bubblare: Paris Hilton

Årets konsert: In Flames på grönan. Anders visade sin kärlek till mig genom att öppna hela konserten med "Cloud connected".

Årets "du är en briljant författare/poet men nu börjar du bli lite väl överpretentiös" är: Marcus Birro. Bubblare: Bob Hansson

Årets "säg att du skämtar med mig? Du gör väl det?": Linda Rosings dokusåpa Den rätte för Rosing.

Årets "helvete vad jag har längtat efter din nya musik!": Popnedslaget Anna Ternheim. Bubblare: Mannen jag ska gifta mig med, Emil Jensen samt A Camp.

Årets "fan att jag missade det!": Arvikafestivalen. Bubblare: Europride.

Årets "du har en blogg som borde få mer uppmärksamhet": Bloggfrossa. Bubblare: 30+ som snubblade på målsnöret pga sin bitvis dåliga uppdatering.

Årets musikupptäckt: Alphabeat. Bubblare: Uterupptäckten av Skinny puppy.

Årets "vad i helvete tänkte jag på?!": När jag levde i ett nästan sex månader långt celibat pga en kille jag ville ha.

Årets utekväll: Danskvällen med Linus på Club G där vi båda blev förvånade över att vi ens kunde stå upp.

Årets tv-programupptäckt: True Blood. Bubblare: Mad men.

Årets diss till det svenska folket: Timo Räisänen efter att han åkte ur Körslaget. Bubblare: När kungen ville ha mer pengar.

Årets "haha men ge dig!": Hypen kring Alex Schulman. Lilbrorsan Calle är bättre. Dryg men bättre. Bubblare: Katrin Zytomierska på delad plats med att kronprinsessan har pressen på sig att gifta sig. Låt flickan leva som hon vill.

Årets beroende: Oliver. Bubblare: Risgrynsgröt.

Årets "jag vågar inte erkänna det men jag saknar det": Pojkband.

Årets (onödiga?) pryl: iPhone. Bubblare: Lampan.

Årets bloggräl: Tyskungen vs. Storstadspojken, Kissie och DennisM. Bubblare: Marcus Birro vs. Tusen Apor och Katrin Zytomierska.

Årets "HELVETE vad glad jag blir!!": Att det ser ut som att from nästa år kommer vi ha samkönade äktenskap. Det var på tiden. Bubblare: Att transvetism och fetishism inte längre klassas som en sjukdom.

5 kommentarer:

Greken sa...

Haha jag saknar också pojkband ;) även om jag har bestämt mig för att skänka min backstreetboys cd till pingstkyrkan i år :P

GOTT NYTT ÅR PETRA!

Jo tjena sa...

Så FAN HELLER ATT DU SKA! Hädelse människa! ;)

Gott nytt år gumman! Vi ses när jag kommer hem igen!

Daniel sa...

Härlig lista du hade!
Men tycker att jag borde ha varit med på listan! ;)

Hannah sa...

Hej! Läs om mitt nyårslöfte. Min åsikt om nyårslöften kanske får dig en tankeställare? Mitt nyårslöfte är det bästa för än själv. Ingen press, bara lycka! Vad tycker du om det jag skrivit om nyårslöften och vad är ditt? :)

Anna sa...

Listor är alltid roligt, tack för denna!=)