fredag 2 januari 2009

Saker man kan göra i Tingsryd när...

...man har tråkigt, del 1.

Färga håret brunt. Igen. Dock inte så brunt som ett par år sen (jag vet att vissa av er blev rädda) utan den här bruna ligger rätt nära färgen jag slingade i för ett tag sen. Och bild kommer snart. När jag orkar.

Once upon a time..är inte så här
brun igen alltså. Andas ut.

7 kommentarer:

Johanna sa...

Tack. Synd bara att den inte fungerar med mitt 3-simkort :(

Okey. Jag ska hyra ut min lägenhet i andra hand eller bara ha den kvar. Blir mycket i hyreskostnader då, men, men.. Jag ska åka dit runt den 20:e och hälsa på någon kompis, men när jag väl flyttar är inte bestämt alls.

Greken sa...

Petra det blev skitsnyggt! Jag gillar verkligen färgen. Sådär brunt vill jag också ha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Är så förbannat trött på mitt råttfärgade hår med solblekta slingor på opassande ställen. Tyckte att du var skitsnyggt i den lite rödare färgen du hade innan också men ombyte förnöjer! Perfekt början på det nya året!

Jo tjena sa...

Ja, jag tyckte också det var skitsnyggt, i tre veckor, sen längtade jag tillbaka till min naturliga hårfärg :P Var väl ovan att ha så mörkt, hade ju haft mitt röda hår ända sen jag föddes tills dess. Du skulle passa jättebra i den bruna färgen!

xixa sa...

Tyckte jag kände igen bilden ;)
Blir spännande att se!

Greken sa...

Haha jaa men nu fattar jag, så det där är en gammal bild! Jaja men det är säkert skitsnyggt ändå även om det är lite ljusare. Du passar iallafall i brunt!!!!!!! WOHO! :P

Jo tjena sa...

Greken - Haha jag kanske var lite otydlig med bilden, men ja, den är en gammal :P Måste vara fyra år sen snart...Du får se nya färgen när jag är hemma igen!!

Greken sa...

Haha nej det var inte du som var otydlig, det var jag som var TRÖG! ;)