söndag 25 januari 2009

Today is a good day

Jag fick en glad överraskning i fredags. Köttomanen R hade rensat frysdisken på Konsum efter diverse qourn-produkter för att göra mig glad. Vilket jag blev, men jag orkade bara med förrätten (tomatsoppa med fetaost och basilika samt vitlöksbröd) innan min mage hotade att hoppa ut av mätthet om jag tog en enda tugga till.

Sen skämde R bort mig med goda oliver och getost i aska som sköljdes ner med en massa vin under våra diskussioner. Efter att ha druckit över en flaska vin var blev jag mindre nykter och fnittrade mig igenom Zoolander, halvslumrade till Anchorman för att sen sno allt täcke när jag somnat.

Efter frukosten åkte vi iväg för att titta på bilar. Jag blev kär i flera stycken som R inte gillade och vice versa. När jag diplomatisk dissade en Jaguar funderade han allvarligt på att dumpa mig. Vi bestämde oss för att inte titta på bilar ihop mer.

Sen halkade vi iväg till Naturhistoriska riksmuseet för att se utställningen "Rainbow animals". Att komma tillbaka till bilen var betydligt roligare än museet. Vi skrattade som galningar där vi halkade runt på isen, desperat höll vi oss fast i ett träd för att inte trilla, jag ställde mig i en vattenpöl och fattade inte varför jag kände mig blöt om fötterna. Det slutade med att jag som klätt mina fötter i fina, men jävligt hala, Converse- skor höll i R som drog mig fram. Väldigt behändigt. Ett par stavar och jag hade kunnat inta skidbacken med mina skor.

På kvällen var det dags för Lamp-festen med underbara vänner. Det blev en massa prat, skratt och drinkar för att fira att Lampan var uppe. Trots diverse hot från Nykteristfinnen och Linus om stagediving, att hänga lite i lampan osv så hänger den faktiskt kvar. Nykteristfinnen kom dessutom med goda kakor och lite annat gott till min baksmälla, bla oliver.

Idag ska jag njuta av att inte behöva gå ut samt fila lite på vad jag ska säga till RFSL Ungdom Stockholms valberedning som kommer ringa ikväll och fråga varför just jag ska sitta med i styrelsen. För att jag är helt jävla underbar, helt enkelt.

2 kommentarer:

xixa sa...

I second that! Du är ju helt jävla bäst helt enkelt.

Jo tjena sa...

Klart jag är! Det är du med!