tisdag 9 mars 2010

Det är snabba ryck iallafall

Provsvaren från mina cellprover kom igår. Cellförändringar. Givetvis tänkte jag. Pratade med en läkare som Gud sänt om vad som händer nu och vad det innebär egentligen. Biopsi ska göras och det är säkert ingenting försäkrade läkaren mig. Och jag tror honom. Cellförändringar är vanligt hos tjejer i min ålder och ofta försvinner det.

Ändå lipade jag ut i telefon när mamma ringde idag. Vad fan, klart jag blir rädd. Även om jag vet att det med största sannolikhet inte är något.

Jag fick en tid redan nästa vecka. Det är så jävla skönt att läkaren tog tag i det hela. Nu kanske jag får veta vad som är fel.

6 kommentarer:

Josefine sa...

Jag har också haft cellförändringar. I flera år. Till slut bestämde de att de skulle bränna bort dem men sen vid nästa undersökning hade de försvunnit. I alla fall.. jag blev också jätteledsen och rädd. Men det kommer inte vara någon fara alls!

Anna sa...

Usch. Läskig tanke. Men det är säkert ingen fara! Kramar

Jo tjena sa...

Miss Muffin - Oj, bränna bort dom? Ja, det kommer säkert gå jättebra men det känns lite läskigt.

Anna - Tack, nej det är säkert ingen fara =) Kram

H sa...

Det går säkert bra. Det jag har hört från andra är att det inte brukar vara nåt farligt.

Bra inlägg om feminismen också! Jag gillar inte när vissa kidnappar frågor som tillhör alla.

Josefine sa...

Med laser skulle de göra det har jag för mig. Alldeles ofarligt. På många ställen gör de det ganska omgående istället för att vänta ut dem. Tror att det beror på vilket sjukhus man är på och vilken gynekolog man har. Hoppas att det går bra!

greken sa...

ta det lugnt bara! supervanligt och inte farligt. jag håller tummarna :-)