söndag 28 mars 2010

Jag vet inte riktigt vad som hände

Igår var jag på middag med RFSL Stockholms styrelse. Italienska stället Haga Deli blev det. Jag åkte hem tidigt efter att ha ätit gudomligt god pasta och ett glas rödvin till det. Och hemma tänkte jag stanna.

Sen får jag ett sms och helt plötsligt står jag i högklackat på Patricias dansgolv. Dansar som om det inte finns en morgondag. Sjunger med i varje schlagerlåt. Delar ut luftkyssar till människor jag aldrig tidigare har träffat men som jag blir bästa vän med i toakön. Där och då lovar vi varandra att vi visst ska hålla kontakten och gör upp storslagna planer med varandra för Pride. Allt sker under fem minuter.

Jag dansar med en dragqueen som är fascinerad utav mina bröst. Till tonerna utav Alexander Rybaks Fairytale får jag veta att mina bröst är dom snyggaste tuttarna Drottningen har sett som är naturliga. "Äsch, dom här gamla sakerna" skrattar jag. Sen tar vi en tequila ihop. Bartendern blinkar mot mig och jag tycker att hon har en riktigt snygg rumpa. "Om jag hade varit singel..." tänker jag och tar min Heineken för att dansa tills lamporna tänds.

Allt avslutas på McDonalds i Slussen. Det är jag och bögarna. Skrattar över en cheeseburgare och schlagern hörs fortfarande i mitt huvud. Ser mitt gamla heteroragg i vimlet. Vi vinkar och ler det där speciella leendet som säger att vi båda tycker det här är pinsamt och inte vet vad vi ska göra. Att säga "du, förlåt att jag drog sådär för 1½ år sen men din rumskompis gav mig the creeps men jag tänkte på dig ibland och jag tror att vi skulle ha blivit bra, du och jag men det var nog ändå bra att jag bara stack den morgonen" kändes inte som en bra grej. Jag blev glad när han såg åt ett annat håll och såg på någon annan.

Nattbuss hem. Fjortisarna skriker. Någon har tittat på någon annans tilltänkta ragg. Någon tjej gråter. Skriker "din jävla fitta, du ska alltid förstöra!". Jag pratar med R som sitter på flygplatsen. Han ska till solen och jag ska hem till en tom säng.

Utanför min dörr står tidningsbudet redo att stoppa ner min Dagens Nyheter. Jag är full. Lutar mig mot dörren och får tidningen i handen. Småprat. Men jag vet inte riktigt vad vi säger. Tidningen slänger jag på golvet så fort jag har låst dörren. Blåsan gör sig plågsamt påmind. Däckar gör jag i sängen redan innan jag har fått av mig kläderna med tv:n på.

4 kommentarer:

FIsken sa...

Oh det låter apkul! Den som vore 20+ kvinna och bisexuell igen...
:-P

Daniel sa...

hehe way to go!

Bra att bögarna tar hand om dej!

Anna sa...

Det låter ju som en toppenkväll!:)

xixa sa...

Woho! Härligt firande av ditt gräsänkande! :D