måndag 22 februari 2010

Fy fan säger jag bara

Seriöst. Jag pallar inte mer. Nu får det fan vara nog. SL och vädergudarna kan stoppa upp något där solen aldrig skiner.

Hela jävla helgen har mer eller mindre gått åt till att sitta fast i helvetesjävla köer. I lördags när jag skulle hem till R satt jag fast i 50 minuter. Normalt tar det 34 minuter att resa hem till honom. När jag väl kom till centralen var jag riktigt sur. Blev inte bättre av att jag halkade på den snorhala marmorn som någon hjärndöd idiot tyckte var en så jävla bra idé att lägga in i avsatserna mellan trapporna från perrongen. Några fulla norrlänningar hjälpte mig upp och frågade om jag var okej. "Jadå, det såg nog värre ut än vad det var!" kvittrade jag. Trodde jag skulle börja lipa av smärtan i rumpan.

Kommer ner till tunnelbanan. Det går inte ett jävla tåg hem till honom. Surnar till ännu mer, går till taxiplanen. "Kosta vad fan det vill" tänkte jag. Inte en taxi i sikte. 25 minuter senare hade jag blivit tjenare med några göteborgare som suttit fast i 6 timmar. Dom hånskrattade åt mig när jag gnällde över 50 minuter.

I söndags stod teater på schemat. Vi tog bilen, tack gode gud för det. Vi fick hämta Greken som satt fast. Ersättningsbussen hade gått sönder efter två minuter. Pjäsen Mefisto - en karriär blev det. Skådespelarna var otroligt bra! Synd bara att manuset sög.

Idag hade jag tid hos min naprapat 10.30 Jag gick hemifrån vid 9. Sen fick jag vänta i en hel jävla timme på ett tåg. Det skulle dessutom vara 30-minuterstrafik. Jo tjena. Kunde glömma den tiden. Och jag ville så gärna ligga och bli knådad på. Jag var vid t-centralen 11.04, woho.

När jag skulle hem från styrelsemötet åkte jag först åt fel håll med t-banan men det skyller jag på mitt resesällskap. När jag sladdar in på pendelperrongen står tåget där så fint och väntar på mig. Halleluja! Men säg den lycka som varar. 40 jävla minuter tog det att komma fram.

Känns så jävla roligt att åka med SL just den här veckan som jag har flera viktiga möten och apmycket att göra i skolan innan jag bordar SJ:s X2000 för att åka ner till Växjö.

Jag orkar tamigfan inte mer krabb.

3 kommentarer:

Anna sa...

Åh, jag ler lite åt att se ordet krabb. Jag saknar det lite:)

Jo tjena sa...

Anna - Ja, samma här...alla tittar på mig som om jag vore tokig när jag säger det här uppe =)

Anna sa...

Äh, se till att smyga in det lite då o då så säger snart alla i din närhet det:)