torsdag 15 oktober 2009

Du vet att du är trött när...del V

...snubblar över batterisladden till datorn och trillar på nattduksbordet för att sen dimpa ner på golvet. Din första tanke är inte "satan i helvete vad ont det gör!" utan "hm...hinner jag med en powernap?"

...du skiter i powernapen och går till garderoberna för att klä på dig. Nästan framme inbillar du dig att du kommer snubbla över en sladd som inte finns och trillar över dina egna fötter istället. Du faller som en fura och slår pannan i garderobskorgen i stål.

...halvvägs på väg till tåget går du igenom din mentala checklista: fullt påklädd- check, väska med alla tillbehör - check. Du tänker inte på att du ska ut och skolinformera och har allt material kvar hemma förrän två sekunder senare och rusar hem i panik.

...på stationen ser du ett tåg där det klart och tydligt står orten som du ska till men du tänker "men det tåget ska inte jag ta" och får vänta i sex minuter i kylan på ett tåg som är försent.

4 kommentarer:

Fisken sa...

Ha, ha! Senast idag på lunchen så hände det där. Jag skulle plocka upp någon leksak och ramlade i soffan och vaknade 18 minuter senare...
SKITÅRSTID!

Anna sa...

Det är inte alltid lätt att va Petra med andra ord;P

Jo tjena sa...

Nej men någon måste ju göra det jobbet också Anna ;)

Anna sa...

Skönt att du tar på dej det=P