måndag 26 oktober 2009

Visst är det okej att vilja mörda sina grannar ibland?

Vilken natt alltså... Jag hade gosat ner mig i en renbäddad säng med mina favoritlakan och sett fram emot en lång natts sömn. Jo tjena. Halv tre vaknade jag av att grannen vägg i vägg dundrade på med sin bas utav satan. Jag bankade i väggen, vilket brukar funka, ibland dunkar han tillbaka som svar. Men inte inatt. Det blev en del tandagnisslande innan jag gick upp för att ringa på hans dörr. Tror ni att han öppnade? Nej då, han hade satt för sin ringklocka så det blev bara ett mesigt litet fjuttljud. Klockan tre ringde jag störningsjouren. När klockan slog halv fem var ljudet fortfarande igång med en liten skillnad. Aset sjöng med. Och jag kan lova att han sjunger värre än vad jag gör.

Tjugo i fem knackade jag på hans dörr. Ingen öppnade, suprise suprse. Fem minuter senare fick störningsjouren sitt andra samtal från mig. Än en gång lovades det att väktare skulle skickas ut. Det gick en timme och oljudet fortsatte. Klockan sex ringde jag mitt tredje samtal och tjejen som svarade rabblade min adress utantill. Halv fuckingjävla sju slutade han spela.

Tack så jävla mycket.

4 kommentarer:

H sa...

Nu börjar jag undra om min förra granne har flyttat till sthlm...fast han började vid halv fyra på nätterna med efterfest där han envisades med att köra 20 sekunder på varje låt innan han bytte. Vad är det för fel på folk? Tacka vet jag att bo i hus nu. Med pensionärer som grannar :).

Nykteristfinnen sa...

vill du låna ett av mina slagträd?!

H sa...

Min granne hade eurodisco som favorit, körde en neon-orange bil o trodde han var 20 fast han var 45. Är du säker på att du inte vill lyssna lite på Prince? ;) Eller The symbol...eller The artist formerly known as....vet inte vad han heter längre.

Fisken sa...

Då skulle du ha smackat upp dina högtalare mot hans vägg vid 08:00, öst på volym och sedan gått iväg till jobb, skola eller valfri aktivitet. Får inte du sova så skall ju inte han göra det!
kl.08:00-20:00 FÅR man föra lite oväsen ju! :-)