tisdag 27 maj 2008

Ett steg i taget

Idag är en bättre dag, jag är fortfarande delvis chockad men jag mår bättre. Tack alla underbaringar som hörde av sig igår för att undra hur det är och för att pigga upp mig. Ni är underbaringar hela bunten.

Igår var jag alltså hos läkaren för att kolla upp mina händer som jag har haft problem med väldigt länge. I vintras fick jag influensa och mina händer blev värre. När jag var hos läkaren fick jag beskedet att jag kan ha reumatism i mina händer. Men diagnosen är inte fastställd och jag ska träffa en specialist efter sommaren som ska undersöka mina händer närmare. Beskedet läkaren gav mig fick mig inte att studsa av glädje men jag kommer fokusera på att tänka på att jag har inte ont varje dag och inte tänka nämnvärt på det förrän specialistutlåtandet kommer.

Det andra beskedet jag fick igår, som gjorde mig otroligt chockad, är inget jag vill skriva ut här utan mina närmaste vet vad som har hänt. Igår var det chocken som skrev, nu har jag haft tid att smälta det och reflektera över det. Men tack igen till alla som hörde av sig och var oroliga igår.

Snart är det dags att susa iväg till skolan för att göra den ultimata Dave- uppgiften, som går ut på att skriva en massa om mig själv, samt äta Eevas kladdkaka. Den är mumma den.

Fick ett roligt besked idag, jag klarade min senaste tenta. Woho!

Inga kommentarer: