söndag 1 november 2009

Jag har funderat lite

Såg nyss på tv att Kalla Fakta på TV4 ska sända ett reportage om en rörelse som anser att USAs regering ligger bakom Word Trade Center- katastrofen. Visst, jag är inget större fan alltid av USAs regeringen men tom det låter lite väl mycket. Det känns snarare som att det är ett regeringshat från många invånare och invånare i övriga länder som gjort att den här rörelsen har startat. Vad tror ni egentligen?

1 kommentar:

Fisken sa...

Nej för tusan. Jag köper helt blint att Bush valde att spränga hela skiten för att komma åt araberna. Speciellt eftersom han valde en fredag när det är tusentals på jobbet i stället för en söndag då dödsfallen hade begränsats till ett betydligt lägre tal. Skall de ge effekt så skall det ju!
Att det sprängdes med sprängämne och att planen som flög in i husen är ett villospår ser jag som självklart. Jag fattar inte att du USA-trogna har hängt upp sig på att det skulle gå åt 8st långtradare med släp fullpackade med sprängämne för att klara av det.

Skämt åt sido. Det skulle inte förvåna mig ett skit om de dödar sina egna för att skapa propaganda, men inte ens jubelidioten Bush är såhär korkad.