onsdag 4 november 2009

Det här är bara pinsamt!

Jag är 22 år gammal och kan inte byta en propp. Och då pratar vi om proppar i modell a la jordfelsbrytare. Panik utbröt i det Petrianska hemmet när dammsugaren skulle igång och det sa pang sekunden efter. Ännu mer panik utbröt när varken pappa eller R svarade i mobilen. Diverse svordomar flög ut genom munnen innan jag ringde till vaktmästaren. För jag visste inte hur man fixade problemet!

En kvart senare kom vaktis och snäppte tillbaka två jordfelsbrytare och sen var det löst. Vaktis kände nog att jag behövde en lektion i det här med proppar så han stannade i ytterligare tio minuter efter att han hade gått igenom min dammsugare och kollat så att det inte var fel på den, för att ge mig en proppgenomgång. Snäll man det där!

Nu ringde R också för att höra vad det var för krissituation som uppstått och förklarade att han satt i möte med en kund när jag ringde. Bah, ringer flickvännen får man väl prioritera lite. Hjälpa sin tjej i nöd eller planera ett kommande jobb, vad väljer man? Solklart fall enligt mig.

1 kommentar:

H sa...

Fast de gamla var nästan enklare för då såg man direkt vilken som var sönder. I vår nya är de där flärparna lite upp o lite ner här o där så ibland vet man inte vilken som ska upp igen. Man får testa sig fram o se när det börjar lysa igen. Dumt.