tisdag 14 april 2009

Nej fan

Här behövs förändring i bloggen! Jag har en smärre idétorka för tillfället, vad vill ni läsa om?

5 kommentarer:

maqs sa...

porr? ;) haha... :D

Anonym sa...

Hej, jag sökte på google om förvaltning med ämnesinriktning sociologi på södertörn och din blogg kom upp. Eller rättare sagt din gamla. Där du hade skrivit om att du kom in på linjen fast med inriktning offentlig rätt. I allafall genom den hittade jag hit. Och jag har lite frågor jag skulle uppskatta om du besvarade. Hur är den linjen du går på? Är skolan bra? Trivs du? /Sara

J sa...

Politik i all ära, men du verkar en aning aktiv och vad skadar inte mindre genom att föra fram lite politiska åsikter om ditt och datt, blått eller rött.
Har även, som lite dålig koll på din sexuella läggning, men håbete lockar alltid läsare och allt vad som rör sig i dess tankeverkstad. Är själv en håbeteare, nykläckt sådan, och frossar mer än gärna i mig allt vad det kan innebära. Främst på blogg, därav stalkerfan utav din blogg, som jag på något sätt fastnat för: )

Ha det!

Jo tjena sa...

Maqs - Haha u wish!

Sara - Vad kul! Jag har mycket delade erfarenheter av förvaltningsprogrammet. När jag började var utbildningen i en utvecklingsfas och dom gjorde om programmet väldigt mycket. Först läste vi en bastermin som var otroligt intressant, där fick vi prova på alla inriktningar men det blev tyvärr lite rörigt då vi läste en vecka sociologi, en vecka nationalekonomi osv i varje delkurs. Föreläsarna är väldigt kunniga, Dave Lewis som är programansvarig är väldigt mån om eleverna och anordnar mycket studiebesök på olika myndigheter. Södertörn är en helt okej skola, jättefina lokaler, bibblan är helt underbar men administrationen är sisådär, tyvärr. Men jag rekommenderar att läsa förvaltningsprogrammet, det är en väldigt bred utbildning så du kan jobba med det mesta efteråt. Hoppas du fick svar på dina frågor =)

Jo tjena sa...

J - Absolut! Vad hade du mer tänkt dig? Tex hur det är att leva som hbt-are? Komma-ut-processer? Mitt engagemang i RFSL och RFSL Ungdom? =)