söndag 5 april 2009

När fisarna pockar på

Allt är inte glitter och glamour i mitt liv för tillfället. När jag började med sprutorna började även gaserna i magen öka. Kraftigt. När jag och R låg i min säng, gosade och såg på film, kände jag att fisarna började trycka på. Det var bara att spänna skinkorna och hoppas på att jag inte skulle börja nysa. Jag vet inte riktigt hur jag ska lägga fram det hela, att jag behöver fisa. Allt hade på något sätt känts enklare om R hade pruttat i min närvaro först, då känns det mer okej på något sätt. Jag kan ha lite svårt för det här med at gå på toa och fisa i min partners närhet. Herregud, under den tiden jag var tillsammans med mr S höll jag på mitt kisseri tills han gick ut för att röka. Så fort han stängde dörren flög jag upp ur soffan, in på toaletten, stresskissade och rusade tillbaka in till soffan innan han kom in igen. Jag vet, det är så jävla löjligt. Med R har jag iaf kommit över det hindret. Pratade innan med min käre far om det här problemet. Han lever efter mottot "låt gaserna gå" så det kändes inte riktigt som rätt person att fråga.

Men vad säger man egentligen, när man är nykär och måste fisa? Ska jag gå in på toaletten med en doftspray och be honom hålla för öronen?

5 kommentarer:

Johanna sa...

Det ska jag försöka göra med :)

Daniel sa...

Tycker bara du ska låt de komma ut...
å han får leva med stanken. That's love my friend!

Anonühm sa...

Varför inte bjuda på en sund och gasbildande middag? Laga rikligt av smaskig kålpudding alt. löksoppa alt. böngryta så ska du se (och höra och dofta) att ni strax pruttar i kör - pinsamhetsstämpeln bortsuddad, problemet löst!

Betraktaren sa...

Jag håller nog med din far i det här ämnet. Världen behöver fler fisande flickor.

Jo tjena sa...

Daniel - Haha du har så rätt

Anonuhm - Är ett problem bara...jag äter inte kål eller lök, han äter inte bönor =) Annars, perfa!

Betraktaren - Vi flickor är så dåliga på att fisa alltså? Man kanske skulle bryta lite gränser mao