måndag 13 april 2009

Jag lever!

Men jag tvekar lite faktiskt. Jag är så otroligt trött...det har blivit ett antal promenader med R i helgen. Underbara sådana. Vi gick en massa på Djurgården, tittade på båtar, gjorde ett besök på ett akvarium och åt glass ute i solen. Ett besök på Skansen har även klämts in mellan biobesök, kan rekommendera Gran Torino men se inte Che - Argentinaren.

Just nu är jag så jävla trött att jag knappt vet om jag existerar men helgen har varit helt jävla underbar. Jag vet att jag skriver mycket om R just nu men det är en omställning för mig. Jag har varit singel större delen av mitt liv och dom förhållanden jag har haft har varit med en bunt idioter rent ut sagt. Så bara det här att jag får så mycket uppskattning, att någon är intresserad om vad jag har för åsikter och alltid är så fin mot mig är en konstig känsla.

2 kommentarer:

Mamma Melissa sa...

Gud så skönt att R verkar vara i en egen kategori. kanske vågar vi till och med lägga honom i kategorin med Bra Killar...;.))))

Och ang köttomanen... ojojoj... har en likadan här hemma.. men nu efter ett antal år så börjar han att lära sig att man kan grilla sojakorv, göra grillspett med både grönsaker och halvfabrikat (och gissa om han gärna mumsar i sig ett också;.) och grilla majskolvar! Älskar majskolvar...

Men kan R äta grönsaker eftersom han inte är vegetarian... hi hihi...

Anna sa...

Det är du väl värd!=)