lördag 28 mars 2009

Man är ju inte 20 år längre

Besöket hos Rotary i fredags gick väldigt bra. Det var otroligt trevliga människor, alla jag pratade med var väldigt intresserade av vad jag gör och mentorskapskursen jag läser. Min mentor verkade också väldigt nöjd för jag ska få följa med dit igen om några veckor. Ja tack säger jag bara!

Efter Rotary-besöket sprang jag till RFSL-huset där RFSL Ungdoms kongress hålls. Underbara människor säger jag bara. Att det började snöa och storma var inte lika underbart. Speciellt inte efter att vi gick fel under guidningen av några medlemmar till deras vandrarhem.

Idag inleddes själva förhandlingarna och öppningstalare var Miljöpartiets ena språkrör Maria Wetterstrand och vår jämställdhetsminister Nyamko Sabuni. Ny förbundsstyrelse är vald och det gänget kommer göra ett kanonjobb, precis som förra FS gjorde. I skrivande stund är kongressfesten i full gång men jag är inte där. Hela veckan har bara bestått av stress och kaos, nu vill jag njuta av lugnet. Eller, jag ville hem och testa min nya anti-rynkkräm om jag ska vara ärlig.

2 kommentarer:

Maria - En hobbyflata med Xenakomplex sa...

Var det du som guidade eller?? ;P

Jo tjena sa...

Jag guidade inte :P Lämnade snabbt över ansvaret på en annan att ha hand om kartan :P