måndag 16 mars 2009

Hur jag får R dit jag vill

Efter helgens sjukdomar på varsitt håll kände jag stor abstinens efter R och slängde iväg en fråga om vi ska ses i veckan. Han svarade med att rabbla vilka kvällar han hade kundbesök, bla på onsdag. Och på onsdag är jag ledig. "Vad synd, jag hade tänkt skämma bort dig med chokladkaka, Band of Brothers och lite rött vin..." skrev jag tillbaka. Jag hade knappt hunnit skicka iväg mitt sms innan R ringde och skrek "Men du får inte skriva så!! Helvete, nu står jag inför ett dilemma, jobba eller ha myskväll!" Jag fnittrade mest. Det hela slutade med att R kommer efter sitt kundbesök på kvällen och blir ompysslad av världens mest underbara Petra. Grejen är att jag har en baktanke med det hela. Om några veckor när jag ligger och kvider i menssmärtor tänker jag tvinga R att ta hand om mig. Det bästa är att han inte kommer att kunna säga nej. För vem tog hand om honom när han var sjuk sist? Vem har bakat två chokladkakor till honom? Vem lät honom vinna i biljard? Jo jag!

Ibland älskar jag min uppfinningsrikedom.

8 kommentarer:

Greken sa...

Haha SMART Petra, fortsätt så och du har honom lindad runt ditt lillfinger, eller ja det har du ju redan men ändå, bra jobbat! :)

Daniel sa...

Well done! Men ta fina chokladkakor själv, det behöver man dessa blödaretider!

Jo tjena sa...

Greken - Man gör ju vad man kan :P

Daniel - Det kommer bli R som får serva mig med god choklad sen när allt sätts igång =)

Miss Muffin sa...

hahahaha.... du är ju helt storartad! bra grejor det här. ska jag komma ihåg. det enda jag inte skulle klara av är att låta m vinna över mig. i så fall skulle jag på första friskdagen behöva säga till honom att jag fan var bäst och han sämst i alla fall!

Mamma Melissa sa...

Ha ha -man skall inte underskatta planering;.)

Hoppas ni får det mysigt i alla fall... imorgon och om några veckor;.)

Anna sa...

Smart tänkt! Hahaha

Jo tjena sa...

Mamma Melissa - Jodå, om det går som jag vill så... ;)

Anna - Haha ja, vad säger man, a girl gotta do what a girl gotta do ;)

Anna sa...

Hahaha. Såklart!=P