fredag 13 mars 2009

Har du en dildo i väskan?

Idag var jag långt åt helvete ute på vischan och skolinformerade. Tur att jag arbetade med en av mina favoritkollegor. Nivån på vår humor var inte hög, vi skrattade åt allt.

Klasserna vi pratade med var helt underbara. Vissa förstod verkligen vad vi ville nå ut med och funderade en del själva kring normer. Väldigt bra frågor fick vi också. Under vårt sista pass, precis innan frågestunden gick brandlarmet. Woopidoo vad roligt. Kallt, snöigt och jävligt. Mitt humör sjönk drastiskt. När vi väl fick komma in igen fortsatte vi och alla elever kom tillbaka! Dom hade inte heller något problem med att vi drog över lite på tiden. Hur fantastiskt är inte det? Den allra sista frågan vi drog ur skålen var just "Har du en dildo i väskan?" varpå jag glatt förklarar att nej, det har jag inte av hygienskäl. För hur fräscht känns det att använda en dildo som har en massa ludd och annan skit på sig? Kollegan snappade snabbt upp detta och frågade skämtsamt om jag skulle ha en i väskan om det inte vore för hygienen. "Givetvis! Då är det ju bara att köra när man har lust till det!" svarade jag. Eleverna tittade konstigt på oss en liten stund innan vi alla började skratta. Gud vad härligt det är med sådan lättsam stämning!

Nu är jag aptrött, vet knappt vad jag heter och vill bara sova. Ikväll blir det lite hemmamys och Youporn med mig själv eftersom att R, den jäveln, har gått och blivit sjuk.