onsdag 25 mars 2009

Gårdagen

Efter min tenta igår tokdäckade jag i sängen en stund innan jag firade på mitt vanliga vis, städa. Till min lycka upptäckte jag att mitt förråd av rengöringsmedel måste fyllas på.

Lyckan var rätt stor när min mentor hörde av sig och undrade om vi kunde ses lite senare. Inte mig emot. Det innebar lite mer städande för min del. Igår gick vi igenom mitt CV och ett personligt brev. Hon hade inte så mycket att anmärka på och kom med mycket feedback innan hon påminde mig om vår lunch med Rotary på fredag. Vad fan har man på sig under en akademikerlunch? Här kommer det bli djupdykning i garderoben. Eller lite shopping efter kostymbyxor och en topp. Det borde väl funka?

När jag stod i rulltrappan till tunnelbanan såg jag självaste Martin Stenmark. Där rann det till rejält i trosan kan jag säga.

Teatern jag och R såg, Strindbergs "Påsk". Gjorde mig besviken. Vart var djupet? Ångesten? Den djupa dialogen? Jag kände mig uttråkad och undrade när mitt lidande skulle ta slut, eller när det iaf skulle bli paus. 1½ timme senare var pjäsen slut. Strindberg, vad hände? Skrev du pjäsen när du satt på toa eller? Krystad dialog, ytlig och rätt dåligt slut. Skådespelarna var bra iaf.

5 kommentarer:

Johanna sa...

Ja, eller hur!! Dragkedjan fick hela klänningen att falla. Jag förstår inte att de inte gjorde den dold.

Johanna sa...

Jag har 11 bitar i kylen :)

Mamma Melissa sa...

Ha ha, låter som om det var ett dåligt toalettbesök i så fall...;.)

Och när du skrev om Martin Stenmark så kunde jag ju inte låta bli att läsa högt för min man!:.))

Jo tjena sa...

Mamma Melissa - Ja med tanke på hur pjäsen var så kan det inte ha varit något vidare toalettbesök... ;)

Hahahaha gjorde du? Hahaha

Daniel sa...

Jag skulle ha sprängt i brallorna om jag skulle stöta på den hunken!