torsdag 5 mars 2009

Idag är min dag

Jag har inte gjort ett dugg idag. Eller, nu ljög jag lite. Jag småbråkade lite med en Red Bull-speedad R över telefon huruvida vi ska se MacBeth på Operan eller Muntra fruarna i Windsorpå Dramaten. Jag vann så i morgon blir det Dramaten som gäller. Sen sökte jag några sommarjobb också. Jag använde min bästa telefonröst (lite mörkare än i normala fall) och ställde frågor kring arbetet för att visa mitt intresse. Hade karriär- Dave hört mig hade han gråtit av lycka.

För en gångs skull hade jag inte Nyhetsmorgon på i bakgrunden, nej, jag la mig i sängen och såg the Hours istället. Det var dagens första fuck you till den "duktiga flickan" inombords. Sen har jag läst, läst och läst. Timmarna har flygit förbi och jag har känt mig sådär härligt harmonisk som man bara gör ibland. Ni vet, som man gör ibland utan anledning.

Inte ens att M har snokat lite berörde mig nämnvärt. Förutom en sekunds hjärtstillestånd, muntorrhet och fladdrande tankar. För det här är min dag och ingen ska kunna komma och inkräkta på det!

4 kommentarer:

Nykteristfinnen sa...

:O såg du the hours?! va tyckte du???

Anonühm sa...

Bra vinst! MacBeth är ingen solskenshistoria precis... :)

Jo tjena sa...

Anonum - Nej, men musiken är bra =) Förstahandsvalet är Svansjön, men den finns det absolut inga biljetter till förrän i maj.

greken sa...

Det är så jävla skönt att peka finger till den duktiga flickan inom oss ibland! Go Petra!