söndag 15 mars 2009

Feberdrömmar

Jag hatar att ha feber. Mycket av det beror på att jag får väldigt skumma drömmar. Inatt mellan mina hutlösa svettattacker drömde jag att jag var på fyllekryssning med bla Greken och Nykteristfinnen. När jag skulle tillbaka till min hytt hittade jag inte den. Alla skyltar var omorganiserade och inget var där det tidigare fanns. Kaptenen kom ner och skällde på mig för att jag inte hittade. Jag hade panik över att mina väskor fanns i hytten. Om jag inte hittade min hytt innan båten la till i Stockholm hade jag två val. 1. Gå av båten utan väskor. 2. Stanna kvar ombord på båten och fortsätta leta. När jag vaknade hade jag full panik och undrade vart fan jag var. Andra drömmen handlade om hur jag smsade med R. Han ville köpa mig för 50 000 skrev han. Sen vandrade Stewie i Family Guy in och snodde min mobil. Jag tror att jag vaknade sen.

Det känns konstigt att spendera helgen utan R. Men han ringde innan för att kolla så att jag levde. Sen pratade vi i två timmar och gjorde upp en massa planer för veckan och nästa helg. En massa bakning kommer det bli! Vi har planerat för surdegsbröd, bullar och chokladkaka. Jag längtar och saknar.

10 kommentarer:

Daniel sa...

ojoj värsta rederiet dröm du hade!
Ingen kryssning på länge nu!

Nykteristfinnen sa...

Med mig vågar man alltid åka på kryssning... eller ;)

Miss Muffin sa...

50 000... det var väl i snålaste laget!... hahaha... vilken galen dröm. jäklar vad ni ska baka då. får man komma eller? jag gillar att äta bakat!

Jo tjena sa...

Daniel - Nej, inte efter den här drömmen!

Miss Muffin - Ja, jag tyckte det med..över 100 000 så hade jag kunnat vekna lite. Klart du får komma!

Greken sa...

Haha skön dröm, det är nog dags för en kryssning snart!!!!

Mamma Melissa sa...

Tur att du inte blev sjösjuk i sömnen i alla fall;.)

Nej, usch, jag har också feberdrömmar utan dess like (när jag jhar feber)... får hoppas att dina vita blodkroppar ger den där febern smisk snart!:.))

Jo tjena sa...

Greken - Haha ja det är väl det! En rajtan-tajtan-kryssning! ;)

Mamma Melissa - Haha ja det var en väldans tur :P

Anonühm sa...

Den första drömmen låter mest som en sanndröm xD

Anonühm sa...

Den första drömmen låter mest som en sanndröm xD

Anonühm sa...

Den första drömmen låter mest som en sanndröm xD