torsdag 25 december 2008

Santa baby, so hurry down the chimney tonight

Julafton kom och julafton gick. En väldigt trevlig sådan som spenderades med Nykteristfinnen och att ringa familjen. Av Nykteristfinnen fick jag ett té som var otroligt gott och en citron-honung som jag inte har fått upp locket på. Efter en massa god mat, Kalle Anka och diskussioner kände jag mig väldigt nöjd när jag la mitt söta huvud på kudden.

Idag är det juldagen och det är lika med utgång. Jag har gjort mig fin, rakat benen och satt på mig det finaste Hello Kitty- plåstret jag kunde hitta för att stoppa blodflödet. Greken och Nykteristfinnen kommer över för att laga mat och har en jäkla kul kväll helt enkelt. Vinet (och läsken) kommer att flöda och jag känner för att dansa tills jag får kramp!

5 kommentarer:

Nykteristfinnen sa...

Tack fö julen :)

Anonühm sa...

Kära, söta Petra... Har jag inte sagt att du ska prova med "the best a man can get" som har 40elva blad och vibrator + riktigt karlrakskum?!? Jag personligen är helt övertygad om att tjejgrejjerna är B-versionen, för ett vant öga tillhörande en som skurit ansiktet i strimlor ett flertal ggr i sökandet efter en fungerande rakhyvel är det uppenbart. Som lite överkurs kan du prova en grävlingsborste till skummet, men det anser inte jag vara nödvändigt. ;)

Jo tjena sa...

Nykteristfinnen - Tack själv :D

A - men jag har en riktig karlahyvel, den är mycket vassare än tjejversionen men jag tål inte karlarakskum =/

Anonühm sa...

Då återstår väl bara vax... :D

Anonym sa...

Thank you for the auspicious writeup. It in fact was a
amusement account it. Look advanced to more
added agreeable from you! However, how could we communicate?
Also visit my blog ; mackeeper basic coupon code