torsdag 18 december 2008

No more miss nice Petra

Vissa stunder idag har jag haft stor lust till att ge Livet en karatespark i nyllet och väsa "screw you" åt alla jävligheter.

Jag har fått försvara många av mina val idag och jag blir så jävla trött på det. Kommer ni ihåg Fredrik? Tjejer- har- ingen- egen- sexualitet- Fredrik? Han ifrågasatte att jag inte vill ha barn och tyckte att detta var väldigt egoistiskt av mig. Min motfråga blev, hur kan det vara egoistiskt att inte ge vika för samhällets normer och föda ett barn för att alla vill det, förutom jag? Det hade han inget bra svar på.

Mr. S ringde innan, för att se om jag levde. Han blev lite orolig för att fyllesms:en från mig har sjunkit drastiskt den sista tiden. Och den där tonen av hopp i hans röst. Jag gillar inte den. Visst jag har inte varit någon ängel och har väl på något sätt uppmuntrat honom till att känna så. Tyvärr pga att han var trygghet på ett sätt som egentligen inte var trygghet alls. Jag ville ha någon, han fanns där och jag intalade mig att det var rätt. Och allt blev så fel. Människor vill mycket, precis som vi, så lika saker men ändå helt olika.

Så Livet, dagens karatespark i nyllet går till dig. Lämna mig ifred en liten stund.

1 kommentar:

J sa...

Haha@Freeedrik, det är så komiskt att jag storler vid köksbordet :D God jul (snart), vi hörs!