tisdag 30 december 2008

Mor- och dotterdag

Efter karusellen igår och allmänt jag- vägrar- prata- på- en- bra- stund från min sida gjorde mamma ett tappert försök till att sopa saker och ting under mattan genom att muta mig. Det innebar att se Mama mia! igår för femte gången, löfte om att jag får välja vilka skaldjur vi ska äta på nyår samt att vi ska på bio ikväll. Sist jag och mamma var på bio slutade det med blod. Ska bli intressant och se hur det blir ikväll. Jag har iaf med mig en massa Hello Kitty- plåster i väskan utifall att.

2 kommentarer:

greken sa...

Jag gillade verkligen mamma mia filmen, men absolut inte för att björn (eller var det benny?) var med som fiskare. Men jag gillar filmen starkt för att den är inspelad i grekland med skådisar som ska "spela" greker. Sen är låtarna ganska bra också om man inte lyssnar sönder dom.

Hoppas det känns bättre nu efter mutorna. Vem skulle inte bli på bra humör igen efter mamma mia och att få välja vilka skaldjur som ska ätas ;) KRAM!

Jo tjena sa...

Jag vet inte, jag kan aldrig lära mig vem som är vem :p Älskar verkligen filmen, är så härliga låtar med i den =) Men håller med, man ska inte lyssna sönder dom.

Jodå, det känns bättre nu efter att jag lät pekfingret gå loss i fiskdisken :p

Kram på dig!