lördag 27 december 2008

Ibland undrar man

Det är mycket som snurrar i mitt huvud just nu. Jag är lite i valet och kvalet om jag ska hoppa av min utbildning. Det är något jag har funderat på ett tag nu... Är visserligen intressanta saker vi läser om men hittills har det mesta känts om bortkastad tid. Det finns ingen motsvarande utbildning någon annanstans och jag vill ju helst inte flytta från Stockholm. Jag har kollat upp om det finns samma kurser på Stockholms universitet men icke.

Och om jag inte pluggar PEO längre, vad ska jag då läsa? För det här programmet kan verkligen leda mig till det jag vill arbeta med i framtiden. Men är det värt det när programmet känns skitdåligt?

3 kommentarer:

Anna sa...

Alltid jobbigt det där med utbildningar, jobb, osv. Särskilt tråkigt när man vet vad man vill jobba med men ändå inte känner att utbildningen är rätt. Hoppas du kommer på någon bra lösning, jag håller tummarna!

Anonühm sa...

Tror många haft den känslan från och till när man pluggar, för de flesta rättar det till sig hyffsat efter ett par läsår, men känns det helruttet så leta på något annat vettigt. Ett alternativ som är möjligt för dig är att pressa dig igenom snabbast möjligt och sen komplettera med kurser, magisterprogram e. dyl. om du känner att du har luckor.

Nykteristfinnen sa...

Ja-a... :/