måndag 27 februari 2012

Han har utlyst anarki

Det är inte det att sambon inte får komma med förslag på ändringar här hemma, absolut inte. Jag bara önskar att han kunde förankra det hela med mig först och ge fan i köksskåpen.

Efter gårdagens kalas bad jag honom tömma diskmaskinen, vilket han glatt gjorde. Jag förbannar mig själv att jag inte såg varningstecknen redan då. I morse när jag öppnade koppskåpet såg jag att han satt dom vita muggarna till höger och dom gröna till vänster. Det ska vara tvärtom!

Vad blir nästa steg i detta hem sim tydligen blivit anarkistiskt? Kommer han lägga vassa knivar i besticklådan? Sätta smöret på tredje hyllan och inte den andra i kylen?

Det är dags att sätta hårt mot hårt innan det blir upplopp.


8 kommentarer:

Fisken sa...

Ha ha ha! Jag fattade inte att du skämtade först. SEN såg jag det där med smöret. Den skall ju vara på FÖRSTA hyllan din skämtare där...

Hypofysen sa...

Erkänn att det inte helt är på skämt? Jag kan inte låta bli att tycka att jag är störd samtidigt som jag bara MÅSTE ha det på MITT sätt....

Greken sa...

Haha :-) Passa dig. Undrar vad nästa anarkistiska grej blir :-)

Petra sa...

Fisken- Skämtare? Jag skämtar aldrig om viktiga saker! Första hyllan..? Är du dum på riktigt eller kommer du från Kalix?

H - Nej, det här är på allvar. Det kliar i hela kroppen av det samtidigt som jag känner mig skitlöjlig.

Greken - Troligen att lämna sina italienska språklektioner under soffbordet...

Anonym sa...

Men asså?
Antingen har ni ett gemensamt hem med regler ni båda gillar eller så är det väl så att du får göra all markservice och han leka hotell?
Du har väl valt? VAd är problemet?
/Marit

Petra sa...

Marit - Jag bedriver ingen hotellverksamhet, vissa saker får man ta med en nypa salt och vi har gemensamma regler vi båda gillar.

Nina sa...

Vita muggarna till höger? Herregud, det vet väl alla att dom ska stå till vänster. Tur att du satte ner foten Petra. Nån jäkla ordning får det väl ändå vara. :)

Anonühm sa...

Upp till kamp!