onsdag 8 februari 2012

Hur svårt kan det vara?

Vi köpte några kökslampor igår som jag tänkte överraska sambon med att ha satt upp när han kommer hem. Hur svårt kan det vara att sätta upp några spotlights liksom? Att det tog tre månader och hjälp från x antal personer förra gången jag fick för mig att vara teknisk behöver vi inte prata om.

Det hela började jättebra när jag inte fick upp kartongen. Jag borde sett det som ett tecken.

Sen såg jag bruksanvisningen. Jag fattar nada. På riktigt. Jag misstänker att jag måste borra hål i taket och koppla sladdar från uttaget. Det kan resultera i tre saker. 1 - jag dör. 2- hela huset blir utan ström. 3 - föregående punkter inträffar samtidigt.

Så, känner jag någon elektriker eller händig människa?1 kommentar:

Lfthmn sa...

Kan inte hjälpa dig med lampan men angående mineralerna så blev jag lite osäker. Menade du att du vill ha både mineral veil och concealer? Det finns nämligen inget som heter "mineral veil concealer" som du hade skrivit. Jag köpte en av varje (plus resten du ville ha) och det slutade på närmare 100 dollar, men det är lätt för mig att lämna tillbaka något på lördag om du vill! Ändå ganska bra pris, med tanke på vad grejerna hade kostat i Sverige... :-) Kram!