söndag 26 februari 2012

Slut som artist

Eller en helgsummering.

Jag var inte jublande glad när jag gick hem från jobbet i fredags morse, det var jag inte. Elektrikerna skulle komma vid tio på förmiddagen. Jag kom hem runt kvart i åtta. Två timmars sömn innan det plingade på dörren och fick ett glatt god morgon! i ansiktet. Jag ville svara med enbart fula ord, det ska erkännas. Somnade ståendes en stund när hantverkarna höll på som bäst. Sedan bar det av för frukost (eller lunch som andra kallar det) med systeryster K, skvaller och shopping. Eftersom det var sambons födelsedag spenderade jag tid på överraskningar istället för att sova. Efter bakelser och presenter bar det av mot Kalmar. Ikea skulle besökas innan vi skulle se Magnus Betnér. Som jag somnade till för övrigt. Alltså, tokrolig människa, jag älskar hans humor men jag var så jävla trött. Två timmars sömn på tjugosex timmar är inte det bästa. Men sambon var nöjd och glad, det är det viktigaste.

Lördagen kom och vi susade hem till mina föräldrar. Det blev fika på legendariska Hyllan, mys med hunden, möbelspaning och lite gräl i bilen när jag nästan började lipa när jag skulle fickparkera. Jag har träffat en man med en ängels tålamod, det ska ni veta.

Eftersom det här var min lediga helg bjöd vi hem min närmsta familj för att fira K och visa lägenheten. Herregud säger jag bara. Jag spenderade den största tiden i köket och fixade en mindre buffé till tjugotvå personer. Ja, vi är en stor familj. Massa skratt, vin, bus och lek blev det. Vi insåg även hur varmt det kan bli i vår lägenhet, ständig sol som vi har. Persienner ska inhandlas snarast. När alla hade åkt skulle jag bara "ligga i soffan i fem minuter, Project Runway visas ju" och stendäckade nästan direkt. Dock vaknade jag varje gång sambon närmade sig fjärrkontrollerna och skällde på honom. Jag såg ju på tv! Sen somnade jag om.

Jag behöver semester efter den här helgen.

3 kommentarer:

Greken sa...

Haha du är så rolig! Hoppas du får vila nu!

Greken sa...

Haha du är så rolig! Hoppas du får vila nu!

Hypofysen sa...

Haha! Det otäcka är att jag känner igen mig så väl o att det är ofta jag är så trött. Somnar precis överallt...