onsdag 15 februari 2012

Detta eviga velande

Om en månad ska jag på en må bra-dag. Det börjar med en ansiktsbehandling och lite massage hos min hudterapeut för att sedan avslutas hos frisören. En ny förmåga för min del. Jag är oftast kinkig med vem som får sätta saxen i mitt hår. Så pass kinkig att jag klippte mig två gånger om året när jag bodde i Stockholm. Två gånger om året var så många gånger som jag åkte ner till Tingsryd nämligen där min frisör huserar.

Men, den här gången tänkte jag tuffa till mig. Ni vet, bryta mig ut lite ur min bekvämlighetslåda och testa något nytt. Inte nog med att det blir en ny frisör, jag funderar även på en radikal förändring i min frisyr. Något jag tycker är fasligt snyggt så är det lite rakat hår på sidorna och längre upptill, tänk lite Sara från ANTM säsong 6 eller lite influenser från Rihanna. Ska rådgöra med frisören hur det skulle bli med mitt hår som är väldigt tjockt. Om jag vågar ta steget alltså.

Vad säger ni, bu eller bä?

2 kommentarer:

Ms Spider sa...

Det är inte rakat, det är kortklippt. Kortklippt: Jättesnyggt. Rakat: Skräp. Hår växer dock ut igen, så prova på!
//Ann-Katrin

miss universum sa...

Det är så SNYGGT!! Har en kompis som har supertjockt svart hår som har typ Rihannas friss och det är SÅ snyggt - so go for it! Om inte annat så växer det ju som sagt ut. :)