söndag 19 februari 2012

Det GICK bra kompis

Igår var en sådan där dag då det kändes som om ingenting kunde gå fel. Jag och sambon strosade runt i butiker, hittade lite böcker (till mig) och löpargrejer (till honom), allt var frid och fröjd. Efter det susade vi mot Lufthamns-Louise som varit snäll och köpt smink åt mig i USA. Och vad jag älskar produkterna! Min hy ser helt smashing ut! En pratstund i ösregn och planer på balkongstajling blev det innan det bar iväg hemåt igen.

För ett tag sedan köpte vi en rullgardin och nu skulle den upp! Pappa hade lämnat sin borrmaskin och jag längtade efter att kunna sova hela tiden i sovrummet. Inte som nu, vakna av solen (ibland är söderläge inte så roligt) för att sedan flytta ut till soffan ett par timmar innan det är sängen som gäller igen. Det gick ju skitbra, verkligen. Naiva som vi är trodde vi att det givetvis skulle medfölja skruvar. Icke. Så nu måste vi ta reda på vilket material väggen är i. Skitsura som vi var la vi oss i soffan för att kika på tv. Det gick jättebra. Tills nästan varenda kanaljävel försvann. Vi hade fyra stycken kvar. Det kändes som om vi slungats tillbaka till stenåldern. Men, som den tekniska människa jag är fixade jag tillbaka alla kanaler idag.

Förresten, var kan man köpa undermattor av plast så att ens mattor inte halkar omkring?

1 kommentar:

Lfthmn sa...

Det måste väl finnas på IKEA eller på Stenbäcks mattor vid Citygross. Kan verkligen rekommendera dem i övrigt med, vi har gjort flera fynd där på fina halväkta mattor för runt 1000-lappen när de haft rea. Mycket roligare än kedjornas alternativ.